Obligaties - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Obligaties

De inschrijving voor de obligatielening verloopt voorspoedig.

Er is inmiddels voor een bedrag van € 98.000,00 ingeschreven. De maximale omvang van de obligatielening is in de ledenvergadering bepaald op 100.000 euro. Het bestuur heeft daarom besloten de inschrijvingsperiode te verkorten tot uiterlijk donderdag 24 maart. Mensen die na deze datum nog willen inschrijven worden verzocht voor 11 maart contact op te nemen met een van de leden van het dagelijks bestuur.

Bestuur v.v. UNA

__________________________________________________________________________________
Eén van de pijlers om de modernisering van de kantine te bekostigen is de uitgifte van obligaties van elk € 100,00 per stuk. 

In de leaflet kunt u alle informatie vinden die voor u van belang is bij de aanschaf van één of meerdere obligaties. Ook kunt u het intekenformulier downloaden.

Vanaf heden kunt u het intekenformulier elke donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur inleveren in de bestuurskamer. Bij inlevering kunt u aangeven op welk moment UNA het bedrag van uw rekening mag incasseren. Zo kunt u, indien nodig, het gewenste bedrag tijdig overboeken van uw spaarrekening naar uw betaalrekening. Ook kunt u een voorkeur voor het eindcijfer van uw certifica(a)t(en) aangeven.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u op deze plek ook bestuursleden vinden die uw vragen kunnen beantwoorden.

Bestuur v.v. UNA  Download Leaflet UNA certificaten

  Download Intekenformulier obligatielening UNA

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!