Fysiotherapie - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fysiotherapie

Sinds het seizoen 2013-2014 is de jeugdafdeling van UNA een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Der Kinderen. Deze moderne en professionele praktijk bevindt zich aan De Ligt in Veldhoven, op een steenworp afstand van het UNA-terrein. Ook dit seizoen is deze samenwerking van kracht.
 
Alle jeugdvoetballers van UNA gebruik kunnen maken van de diensten en ondersteuning van Fysiotherapie Der Kinderen. Onder leiding van fysiotherapeut Michel Gepkens, oud-voetballer van UNA 1 en 2, zullen spelers in geval van blessures zo snel mogelijk behandeld worden. Daarnaast zal advies en begeleiding worden gegeven aan de speler, ouders/begeleiders en hun trainer om te zorgen dat de speler zo snel en verantwoord mogelijk herstelt.

Voor de jeugdselectieteams zal tijdens de behandeling directe terugkoppeling worden gegeven aan de trainer, zodat het herstel zo goed en efficiënt mogelijk kan worden afgestemd. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend met de goedkeuring van spelers en zijn/haar ouders/begeleiders.

NB: Voor alle spelers tot 18 jaar worden de kosten van de eerste 18 behandelingen vergoed door de basis zorgverzekering. Vanaf 18 jaar valt fysiotherapie onder de aanvullende verzekering.

Inloopspreekuur
Een keer in de drie weken houdt Michel Gepkens een inloop spreekuur bij UNA. De ene keer is dat op maandag, de andere keer op woensdag. Het vrije inloop spreekuur is van 19.00 - 20.00 uur op de volgende data:

Maandag 25 januari 2016
Woensdag 24 februari 2016
Maandag 28 maart 2016
Woensdag 20 april 2016
Maandag 23 mei 2016

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!