Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Pupil van de week: Guus Timmermans

9 mei 2019 21:45

Zondag 5 mei was ik pupil van de week. We werden bij de poort ontvangen door Jolanda en mochten doorlopen naar het sponsorhome. Daar kregen we drinken en een stukje taart aangeboden. Daar heb ik naar de warming-up zitten kijken. Toen werd ik opgehaald door iemand van het eerste. Die leidde me naar de kleedkamer van onze UNA mannen. Daar kreeg ik een mooi UNA tenue aan. Toen mocht ik naar de kleedkamer van de scheidsrechters. Dat was ook heel gezellig.

Voor de wedstrijd mocht ik proberen te scoren bij de keeper van Quick ’20. Maar ja, keepers willen niet dat er gescoord wordt, dus ik miste. Ik ben nou eenmaal een keeper. Vanuit de dug-out heb ik de wedstrijd gezien. UNA begon sterk en kwam 2-0 voor door Nick Tielemans en Mart van de Gevel. Door een tegentreffer van Quick ’20 werd het weer spannend. In de rust heb penalty’s geschoten. Na rust scoorde Rob van Boekel de 3-2 in de kruising. Maar toen verzwakte UNA en scoorde Quick ’20 nog 2 keer. Helaas. Maar ik vond het een leuke wedstrijd om te zien.

Na de wedstrijd kreeg ik een mooi “pupil van de week” shirt en heb ik in het sponsorhome een fles overhandigd aan man of the match Lex van Dijk. Lex gaf mij een gesigneerde bal en ook nog kaartjes voor de Schalm.

Ik ga dit nooit meer vergeten. Het was een top dag!