Pupil van de week: Jens Antonis

5 november 2018 8:15

Zondag 4 november was ik pupil van de week met de wedstrijd tegen OSS`20.

Marie-Jose wachten ons op bij de poort van UNA. Toen gingen we naar het Sponsorhome en kregen we wat te drinken en een stukje taart. Daarna werd ik opgehaald en mocht ik mee naar het kleedlokaal.

Daar kreeg een trainingspak van UNA aan. Toen gingen we het veld op en mocht ik proberen te scoren bij de tegenstander, dat was natuurlijk gelukt. Ik scoorde dwars door het midden bijna een panna bij de keeper. Het eerste doelpunt viel al na 7 minuten. De eerste helft was UNA duidelijk meer in balbezit, maar de tweede helft waren de rollen omgedraaid. En was het knap dat ze de nul wisten te houden. In de 90ste minuut scoorde Brian Boogers nog met een mooie lob over de keeper. En waren ze safe met een 2-0.

Daarna kreeg ik nog een bal met handtekeningen van de ‘Man off the Match’, dit was Bassou Boulghalgh. Het was voor mij een erg leuke middag.