Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Pupil van de week: Jesper Swaanen

29 oktober 2018 19:45

Het was voor mij onverwacht , 2 dagen voor de wedstrijd, dat ik gevraagd werd voor Pupil van de week. Een leuke verassing ! Samen met mijn vader en moeder en mijn oudere broer en Opa werden we ontvangen bij UNA in het sponsorhome en zijn we enorm verwend met lekkere dingen en drankjes.

Ook in de rust mochten ze in het sponsorhome en na afloop ook nog!

Ik vond de wedstrijd super leuk om te zien en ook héél gaaf om in de dug-out te mogen zitten bij de spelers en ook heel leuk om vandaar af de wedstrijd te mogen kijken. Ik mocht tijdens het inspelen met enkele spelers van UNA overpassen en trucjes doen en de bal hoog houden.

Het veld op komen lopen met de bal en spelers was wel een bijzondere ervaring. Al die mensen die naar je kijken als je het veld op loopt is wel heel erg spannend. De aftrap was heel leuk om te doen. Wel jammer dat UNA verloren heeft. Ik heb kort wat dingen opgeschreven van de wedstrijd:

27 Okt UNA- jong Volendam Aanvang wedstrijd 19.00uur

*Gelijk véél aanvallen van Volendam de eerste tien minuten van de wedstrijd.

*Maar ook in de 8e minuut een hele mooie kans voor UNA.

*18e minuut v Boekel een keihard mooi afstand schot er goed uitgehouden door de keeper.

*In de 23e minuut scoort Volendam uit een voorzet, balen 0-1 voor Volendam.

*35e minuut goal Volendam ! vanuit een corner bij de 1e paal. 0-2 voor Volendam.

In de rust baalde de spelers van Una en begonnen na te denken over hun tactiek. Ze kregen allemaal thee en sommige drinken energydrank.

*Tweede helft gelijk héél veel goede kansen voor UNA, maar helaas allemaal nèt mis.

*86e minuut nog een open kop doel kans , weer gemist ! Maar ze doen het veel beter de 1e helft en willen heel graag scoren. Maar het lukt net niet.

Eindstand 0-2

Mijn favoriete speler van UNA van het 1e was vandaag Bassou Boulghalgh. Hij was ook man off the match. En ik kreeg na de wedstrijd van hem een bal uitgereikt met alle handtekeningen van de spelers. Dit is echt héél gaaf!

Het was echt super om Pupil van de week te zijn, een hele leuke ervaring . Ik had niet verwacht dat het zo veel mocht doen. Maar iedereen was super enthousiast bij UNA en ook tegen mijn familie was iedereen heel aardig.