Scheidsrechter

Ruperti, C.

Accommodatie

Onbekend

Het tweeluik in de play offs tegen Harkemase Boys is voor UNA verkeerd afgelopen. Na de 0-1 zege uit, legden de Veldhovenaren thuis het loodje met 1-3. Na 14 minuten scoorden de Friezen uit een vrije trap vanaf de zijlijn door Oebele Schokker, die rechtstreeks binnenviel: 0-1. Via stopper Willem Tieben - die koppend scoorde - kwam UNA na 34 minuten naastzij: 1-1.  In de tweede helft nam Harkemase Boys weer de leiding door Jens Jurm Streutker (J-2). De feitelijke beslissing viel vlak daarna, toen Willem Tieben met rood naar de kant moest en de bezoekers meteen de 1-3 scoorden via Heine Uuldriks. UNA kwam die tik niet meer te boven en speelt volgend jaar Derde Divisie.