Scheidsrechter

Bronsvoort, W.H.

Accommodatie

Onbekend

Na de klap van afgelopen zaterdag kwam UNA in zijn eerste nacompetitiewedstrijd bij Harkemase Boys opvallend fris en monter uit de startblokken. De eerste twintig minuten heersten de Zeelstenaren zelfs met goed positiespel, op het mooie Sportpark de Bosk. En de thuisploeg mocht van geluk spreken dat ze in die fase niet op achterstand kwamen. Daarna kwam er steeds meer evenwicht, maar gescoord werd er voor de rust niet. Na de hervatting kwamen de Friezen steeds meer opzetten, vooral aan hun gevaarlijke rechterkant. En net in die periode groeide doelman Petar Stoskovic uit tot de beste man op het veld en wist een andere uitblinker - Nick Tielemans - met een lepe schuiver het net te vinden, na een uitstekende UNA aanval: 0-1. De wedstrijd golfde nu in hoog tempo op en neer en beide ploegen gingen tot het uiterste. Met de inbreng van Rob van Boekel en Youri van der Meer (tweemaal vlak bij een treffer) kwam er wat meer rust in UNA's spel en werd dit keer de naspeeltijd niet funest.