Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Privacyverklaring

 Privacyverklaring

 

Dit is de privacyverklaring van Supportersvereniging V.V. UNA, gevestigd te Veldhoven, Secretariaat Margrietstraat 1a, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40236636, hierna te noemen: `de Supportersvereniging`.

 

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan de ledenadministrateur nphcvandenbliek@onsbrabantnet.nl

 

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen. 

 

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden en het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

  • Roepnaam en Voorletters
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

Uitvoering van het lidmaatschap

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van het lidmaatschap

NVT

Administratie

  • Roepnaam en voorletters
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens

Uitvoering van het lidmaatschap

Gedurende de looptijd van het lidmaatschap, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar

  • Bestuur vereniging
  • Penningmeester
  • Ledenadministratie

Versturen digitale berichten, waaronder uitnodigingen jaarvergadering

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres

Uitvoering van het lidmaatschap

Zolang als men aangemeld is

  • Leden

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. De Supportersvereniging gebruikt zelf geen cookies.

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Supportersvereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het lidmaatschap die de Supportersvereniging met u heeft, tenzij de Supportersvereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden (in ons geval alleen incidentele gegevens via v.v. UNA) worden verstrekt.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Supportersvereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Supportersvereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Supportersvereniging hebben ontvangen.

 

Beveiliging persoonsgegevens

De Supportersvereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Wij registreren geen gezondheids-, biometrische-, strafrechtelijke gegevens, noch gegevens waaruit ras of etnische afkomst blijkt, of gegevens over Uw politieke voorkeur, BSN e.d.

 

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

 

Links naar andere websites

De Supportersvereniging heeft geen eigen website maar is onderdeel van website van v.v. UNA. Deze website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op dat deel van de website betreffende de Supportersvereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacy beleid hanteren. De Supportersvereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

 

Wijziging van het privacy beleid

De Supportersvereniging past haar privacy beleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites van de v.v. UNA zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. 

 

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Supportersvereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:         Ledenadministrateur Supportersvereniging V.V. UNA

E-mail:                            nphcvandenbliek@onsbrabantnet.nl

Telefoonnummer:           040-2543352

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!