Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Jurgen van Leeuwen stopt als Hoofd Opleidingen

Vandaag, 29 juli 11:00  Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in het jeugdbestuur stopt Jurgen van Leeuwen als Hoofd Opleidingen. De combinatie werk, privé en UNA is voor hem niet goed meer te combineren waardoor hij tot dit besluit is gekomen.meer »

120x gelezen

Presentatie UNA-selectie

Gisteren, 28 juli 12:15  Donderdagavond 5 augustus om 21.30 uur zal in de kantine onze nieuwe selectie gepresenteerd worden. meer »

458x gelezen

Fotoverslag UNA - FC Den Bosch

23 juli 9:45  UNA won woensdagavond verrassend met 2-0 van FC Den Bosch op het sportpark van Marvilde. Bekijk hier een uitgebreid fotoverslag van Dick Bijkerk.meer »

Na een sterke eerste helft; UNA geeft FC Den Bosch het nakijken: 2-0

22 juli 11:45  Na nederlagen tegen FC Eindhoven en VVV (4-1 en 2-0), werd vorige week bij EVV Echt met 1-2 gewonnen. Woensdagavond troffen coach Harrie Gommans en de zijnen opnieuw een tegenstander uit de Keukendivisie. Met de nieuwe aanwinst Serhat Koç in de spits, terwijl belangrijke vaste waarden als Niek van Boekel (geopereerde aan de knie, verwacht na een week of zes tot acht de training te kunnen hervatten) en Joey Verhoeven (buik) nog ontbreken. Joeri Sijbers is er wel weer bij; hij staat nog niet in de basiself. meer »

726x gelezen

In memoriam: Theo Senders

19 juli 16:45  Amper zijn we bekomen van het overlijden van Jan Steijntjes of we werden weer geconfronteerd met het verlies van een van onze leden.meer »

1125x gelezen

In memoriam: Jan Steijntjes

18 juli 15:45  Weer verliest onze vereniging een markant lid. Op 17 juli overleed Jan Steijntjes op 66 jarige leeftijd. Hij was 56 jaar lid van UNA en zowat de helft van die tijd bracht hij door op ons sportpark.meer »

1282x gelezen

Wijziging in oefenprogramma; UNA dinsdag naar FC Eindhoven

12 juli 9:45  Er heeft een wijziging plaatsgevonden in het oefenprogramma van UNA 1. Onze geel-zwarten zouden aankomende dinsdag in Rosmalen een oefenwedstrijd spelen tegen OJC. Deze wedstrijd komt te vervallen.meer »

702x gelezen

Hoofdsponsor Simac en UNA hebben opnieuw een driejarig contract afgesloten.

8 juli 11:30  Het is met trots dat we vermelden dat de uitstekende relatie tussen Simac en UNA de basis vormt voor opnieuw een driejarig sponsorcontract. De coronaperikelen hebben geen invloed gekregen op de inhoud van de overeenkomst: beide partijen zien de gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet.meer »

438x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!