Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Aanmelden voor onze algemene ledenvergadering

Gisteren, 19 april 13:30  Interesse in onze financiële resultaten over het seizoen 2019-2020 en heb je je nog niet aangemeld voor onze algemene ledenvergadering van 26 april aanstaande, doe dat dan hier!meer »

85x gelezen

Wim Bazelmans jong tussen de jonkies

13 april 19:00  Nog maar kort geleden waren er op UNA’s website twee koninklijk gedecoreerde Wimmen aan het woord in een mooi dubbelinterview. Het tijdperk van de Wimmen op de site is nog niet voorbij, want o toeval, ook dit interview betreft een Wim. Eentje, vooral bekend vanwege het ruim 60 jaar trainen van de UNA jeugd, waarvan de laatste jaren specifiek de jongste categorie: de mini’s. Het corona pandemonium lijkt zo langzamerhand zo’n beetje aan zijn eind, het tijdperk van dit UNA icoon nog niet. meer »

684x gelezen

Digitale Algemene Leden Vergadering op 26 april

8 april 10:30  Door Corona kon onze Algmene Leden Vergadering van november 2020 niet op de normale manier plaatsvinden. We hadden toen de keuze om de vergadering digitaal door te laten gaan of uit te stellen naar een later moment. We kozen voor de laatste optie, omdat we vonden dat dat meer recht zou doen aan onze trouwe achterban.meer »

222x gelezen

Jan Meeuwis UNA’s manusje van alles

5 april 11:00  De meeste UNA mensen zullen wel weten dat Jan geen Zeelstenaar van geboorte is, maar een onvervalste Gestelse ‘Blauwbuik’. Dat vindt ie zelf geen nadeel. Integendeel, hij is er trots op. Maar, dat is Jan ook op zijn status van Zeelstenaar en UNA man. En terecht. Inmiddels woont hij er al meer dan vijftig jaar en vierde bij UNA ook al zijn 50-jarig lidmaatschap. Als je vanuit de Kapelstraat het Vingerhoets peijke doorsteekt richting het City Centrum, dan bevindt zich, net voor de oversteek van de Heemweg, aan de rechterkant appartementencomplex Livorno, de residentie van Jan. meer »

1082x gelezen

Slotakkoord van ‘UNA’s beste’

2 april 7:00  Als na een korte vooraankondiging op vrijdag 5 maart met de actie ‘UNA’s beste’ wordt gestart, is dat voor de werkgroep, bestaande uit Wil van den Heuvel, Huub de Ruyter, Tiny van Boekel en Thieu Vlemmix, met ondersteuning van webmaster Jörgen van der Meulen, een sprong in het diepe. meer »

1054x gelezen

De nummers 1 van de verkiezing 'UNA's beste'

1 april 10:00  En dit zijn ze dan, de nummers 1 van onze verkiezing UNA's beste. De beste keeper, beste verdediger, beste middenvelder en beste aanvaller uit de UNA-historie, gekozen door onze leden en leden de Supportersvereniging v.v. UNA. meer »

945x gelezen

De nummers 2 van de verkiezing ‘UNA’s beste’

30 maart 10:00  Het is zover, de uitslag van de verkiezing 'UNA's beste'. Maar niet in één keer. Om de twee dagen maken we via deze website een aantal namen bekend. Vandaag de beste nummers 2 per linie en donderdag de grote winnaars. Afgelopen zondag kon je al alles over de beste nummers 2 lezen, Ben Sleddens, Dragan Thijssen, Twan Notten én Frans Weijers. En dan volgt er op vrijdag nog een slotwoord inclusief het ‘dreamteam’ zoals vastgesteld door de werkgroep bestaande uit Wil van den Heuvel, Tiny van Boekel, Huub de Ruyter en Thieu Vlemmix.meer »

1130x gelezen

De nummers 3 van de verkiezing ‘UNA’s beste’

28 maart 10:00  Het is zover, we gaan de uitslag van de verkiezing 'UNA's beste' bekendmaken. Maar niet in één keer. Om de twee dagen maken we via deze website een aantal namen bekend. Vandaag de beste nummers 3 per linie. Dinsdag maken we de beste nummers 2 bekend en donderdag de grote winnaars. En dan volgt er op vrijdag nog een slotwoord inclusief het ‘dreamteam’ zoals vastgesteld door de werkgroep bestaande uit Wil van den Heuvel, Tiny van Boekel, Huub de Ruyter en Thieu Vlemmix.meer »

1447x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!