Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen

Informatie "Welkom Terug" dag

21 oktober 10:45  Komende zaterdag (23 oktober 2021) is er op Sportpark Zeelst onze Welkom Terug Dag. Je bent welkom vanaf 18 jaar, en je bent lid van vv UNA, en/of van de Supportersclub, of je bent vrijwilliger, zit in de "De Vriendenclub" of je sponsort vv UNA. meer »

835x gelezen

Steun Dragan Thijssens in het laatste duel van zijn carrière

19 oktober 17:30  Op 6 zaterdag november zal Dragan Thijssens, oud-speler van FC Eindhoven en UNA 1 en momenteel trainer van Rood Wit Veldhoven, met oud-FC Eindhoven tegen Legendary PSV de laatste wedstrijd in zijn carrière spelen. meer »

693x gelezen

Herinnering! Rabo ClubSupport: Heb jij al op UNA gestemd?

19 oktober 10:15  Zoals u wellicht al weet organiseert de Rabobank Regio Eindhoven jaarlijks de Rabo Clubsupport. Dat is een heel mooi initiatief van de Rabobank om de lokale verenigingen in hun werkgebied een financieel hart onder de riem te steken. Zeker in deze lastige en onzekere tijden een meer dan welkome ondersteuning.meer »

245x gelezen

UNA zet goede lijn door met uitwinst bij Westlandia

18 oktober 10:30  Ook tegen Westlandia moest UNA het doen zonder tal van dragende spelers. Teun Willems was er nu ook niet bij vanwege een schorsing. Wel was Louisben Jagt hersteld en was belangrijk voor het team van de geelzwarten.meer »

UNA doet goede zaken met winst op GVV Unitas

11 oktober 8:30  UNA pakte zondagmiddag op Sportpark Zeelst de winst op naaste concurrent GVV Unitas en steeg daarmee naar plek 3 op de ranglijst. Ondanks afwezigheid van een aantal vaste basisspelers en een rode kaart voor Teun Willems. Lees hier een verslag.meer »

VRIJWILLIGERSWERK: KEI LEUK !

7 oktober 22:15  UNA is een hele leuke vereniging, waarbij wij veel waarde hechten aan ambitie en kwaliteit. We willen onze leden vermaak bieden en zich thuis laten voelen bij onze voetbalclub. Omdat te kunnen bereiken hebben wij veel handjes nodig. Ben jij degene die mee doet om deze mooie club vooruit te helpen?meer »

422x gelezen

Op zoek naar een geschikte stageplek; kom stage lopen bij UNA

4 oktober 18:00  Sinds het seizoen 2011-2012 is het mogelijk dat leerlingen uit het voortgezet onderwijs hun stage bij UNA uitvoeren. Enkele teams binnen onze vereniging zijn nog op zoek naar stagiaires om de begeleiding uit te breiden. meer »

221x gelezen

“WELKOM TERUG FEESTDAG GAAT DOOR”

3 oktober 12:30  Op zaterdag 23 oktober 2021 op Sportpark Zeelst. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, mits lid van vv UNA., lid van de supportersclub, vrijwilliger, vriendenclub en of sponsors van vv UNA.meer »

683x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!