Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO15-2 kampioen

23 mei 2023 10:00

UNA JO15-2 zijn kampioen en dat was tot de laatste wedstrijd tegen Acht een spannende strijd.

Na een ongelukkige degradatie in de winterstop van de 2e naar de 3e klasse, was er maar 1 missie voor JO15-2, namelijk kampioen worden.

De eerste 3 wedstrijden liepen voorspoedig, met 3x winst en zodoende Kapsalon voor het hele team (Walter & kantinebeheer bedankt !). De 3e wedstrijd tegen Dommelen, met 2-3 winst 5 minuten voor tijd, bleek achteraf 1 van de belangrijkste te zijn, dit was onze directe concurrent in de titelstrijd.

De wedstrijden erna werden vervolgens allemaal gewonnen, maar ook Dommelen bleef winnen.

Zodoende begon de JO15-2 met 3 punten voorsprong op de nr 2 aan de laatste wedstijd tegen Acht.

Het was te merken dat er toch wel wat spanning was, want in de eerste helft was het zoeken naar openingen. Er werd veel door het midden gespeeld, waardoor er weinig kansen gecreëerd werden.

Uiteindelijk via een afgevallen bal, schoot Brian de bal snoeihard tegen de touwen, en was het 0-1 !

Na de rust werd het benutten van de ruimte aan de zijkanten goed opgepakt. Jason, Santi en Cas hielden achter alles dicht, zodat de tandems Erdem-Lars en Sem-Sven K goed van de ruimte gebruik konden maken, en Sven M met een afstandsschot de 0-2 kon maken.

Voorin gingen Luke, Joeri en Wessel ook meer en meer de gaten in, zodat er weer ruimte kwam voor een afstandsschot, ditmaal van Brian. 0-3 !

Nu was het een kwestie van uitspelen. Jesse en Milo zorgden ervoor dat er rustig rond gespeeld kon worden. Na het laatste fluitsignaal moesten de jongens zich even realiseren dat ze kampioen waren, maar daarna kon het feest losbarsten ! Ongeslagen kampioen, met Justin als minst gepasseerde keeper van de hele competitie !