Junioren - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Junioren

Sinds het seizoen 2013-2014 is de jeugdafdeling van UNA een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie De Ligt. Deze moderne en professionele praktijk bevindt zich aan De Ligt in Veldhoven, op een steenworp afstand van het UNA-terrein. Ook dit seizoen is deze samenwerking van kracht.
 
Alle jeugdvoetballers van UNA kunnen gebruikmaken van de diensten en ondersteuning van deze praktijk. Onder leiding van fysiotherapeut Michel Gepkens, oud-voetballer van UNA 1 en 2, zullen spelers in geval van blessures zo snel mogelijk behandeld worden. Daarnaast zal advies en begeleiding worden gegeven aan de speler, ouders/begeleiders en hun trainer om te zorgen dat de speler zo snel en verantwoord mogelijk herstelt.

Voor de jeugdselectieteams zal tijdens de behandeling directe terugkoppeling worden gegeven aan de trainer, zodat het herstel zo goed en efficiënt mogelijk kan worden afgestemd. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend met de goedkeuring van spelers en zijn/haar ouders/begeleiders.

NB: Voor alle spelers tot 18 jaar worden de kosten van de eerste 18 behandelingen vergoed door de basis zorgverzekering. Vanaf 18 jaar valt fysiotherapie onder de aanvullende verzekering.

Inloopspreekuur
Op regelmatige basis houdt Michel Gepkens een inloopspreekuur bij UNA. Het vrije inloop spreekuur is van 19.00 - 20.00 uur op de volgende data:

Seizoen 2021-2022:

Woensdag 10 november
Maandag 29 november 
Woensdag 15 december

Hopelijk kunnen we na de winterstop weer normaal trainen en volgen er nieuwe data voor het inloopspreekuur.

---
Fysiotherapie De Ligt

Ligt 1C
5503 CA Veldhoven
040-2534610Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!