Senioren - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Blessure spreekuur Sportfysiotherapie 

 

Al geruime tijd bestaat een goede samenwerking tussen de seniorenselectie van UNA en B-Fysic Fysiotherapie.

Om deze samenwerking te intensiveren zal B- Fysic een inloopspreek uur verzorgen voor alle senioren elftallen van UNA, op het complex van UNA.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor de geblesseerde voetballer, echter kunnen ook niet geblesseerde spelers terecht voor informatie en/of advies.

De klacht van de speler wordt onderzocht door de sportfysiotherapeut (Benjamin Langman) en vervolgens wordt aan de hand van deze bevindingen een advies gegeven over welk behandeltraject meest geschikt is voor de geblesseerde speler. Hierdoor kan snel en effectief gewerkt worden aan zijn of haar herstel!

 

Wanneer sportfysiotherapie of manuele therapie het gewenste behandeltraject is, dan kan dit traject bij B-Fysic gestart worden.
Mocht het zijn dat de speler, aan de hand van de bevindingen van de sportfysiotherapeut, gezien moet worden door een andere specialist, dan kan deze doorverwezen worden.

B- Fysic Fysiotherapie kent een nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van sport, zoals orthopeden, sportartsen en sportpodotherapeuten.

 

Waar en wanneer vindt het inloopspreekuur plaats?

 

Locatie: verzorgingskamer UNA selectie

Start: dinsdag 26 januari 2016

Tijdstip: elke dinsdag van 19.00 t/m 19.30 uur

Sportfysiotherapeut: Benjamin Langman

 

B-Fysic Fysiotherapie

Kruisstraat 23 A

Zeelst, Veldhoven

085-2104910

www.b-fysic.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!