Nieuws - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

UNA deelt in Amsterdam na rust de lakens uit

16 mei 8:15  Met herinnering aan de dikke jas (1-4) in Zeelst eerder dit seizoen, ging UNA met revanchegevoelens richting Amsterdam. Het was destijds de eerste thuisnederlaag en meteen dus een flinke, die snoeihard aankwam. Hoewel dit voetbaljaar de wisselvalligheid regeert, is UNA de laatste tijd met bijzonder knappe prestaties tegen de toppers Gemert en OFC toch weer op aan het klimmen. Dus, een beetje optimisme is wel weer op z’n plaats.meer »

UNA zet goede lijn door met uitwinst bij Westlandia

18 oktober 10:30  Ook tegen Westlandia moest UNA het doen zonder tal van dragende spelers. Teun Willems was er nu ook niet bij vanwege een schorsing. Wel was Louisben Jagt hersteld en was belangrijk voor het team van de geelzwarten.meer »

UNA doet goede zaken met winst op GVV Unitas

11 oktober 8:30  UNA pakte zondagmiddag op Sportpark Zeelst de winst op naaste concurrent GVV Unitas en steeg daarmee naar plek 3 op de ranglijst. Ondanks afwezigheid van een aantal vaste basisspelers en een rode kaart voor Teun Willems. Lees hier een verslag.meer »

UNA start competitie met uitduel in Hoorn

1 juli 13:45  De KNVB heeft de indelingen en de competitieprogramma's van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt. UNA 1 start het nieuwe seizoen in de Derde Divisie op zondag 22 augusuts (14.00 uur) met een uitwedstrijd tegen Hollandia. meer »

851x gelezen

Onbaatzuchtige carrière Clemens Verleun

11 mei 14:00  Clemens Verleun gaat met zijn 83 jaar al meer dan een normaal scheidsrechtersleven lang mee. Met gemak fluit hij nog elke zaterdag wedstrijden bij de UNA junioren. Hij is – ook volgens Nederlands’ topscheidsrechter Danny Makkelie (zie verder) – nog altijd zo fit als een hoentje. Dat vraagt om een interview. meer »

939x gelezen

Selecties UNA 1 en UNA O23 bekend

21 juni 15:00  Zoals wellicht bekend gaat UNA vanaf het nieuwe seizoen ook met een O23-team spelen. In dit bericht zetten we de selecties van UNA 1 en UNA O23 nog even op een rij.meer »

2442x gelezen

Robin Timmermans geslaagd

18 januari 10:30  Nadat we kort geleden konden melden dat 5 UNA-scheidsrechters waren geslaagd voor de cursus Pupillenscheidsrechter heeft opnieuw één van onze scheidsrechters een diploma in ontvangst mogen nemen.meer »

951x gelezen

Vijf UNA-kanjers geslaagd voor cursus Pupillenscheidsrechter

23 december 10:00  Vrijdag 20 december zijn er weer 5 UNA-leden geslaagd voor het diploma Pupillenscheidsrechter. Puck en Bibi Sengers, Guus Timmermans, Teun van Leeuwen en Pim de Jong hebben met goed gevolg de cursus gevolgd en de bijbehorende spelregeltoets behaald.meer »

1445x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!