Sportzorg - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportzorg

UNA is in het verleden gestart met het blessure preventie project, Clubzorg georganiseerd door de Sportgeneeskundige van het Máxima Medisch Centrum.

Per jaar loopt in Nederland 20% van de sporters een blessure op, wat al gauw € 400 kost aan behandeling en arbeidsverzuim. Met Clubzorg georganiseerd door SportMáx willen we blessures voorkomen door informatie, educatieen sportmedische behandeling/ diensten op maat te bieden aan onze voetballers, trainers en coaches van onze vereniging.
 
De 3 peilers van Clubzorg;
 
Informatie
We krijgen toegang tot sportspecifieke informatie afkomstig van sportgeneeskunde Nederland en SportMáx. Deze informatie kunnen we verspreiden binnen de vereniging via verschillende kanalen bijvoorbeeld website.

Educatie
Een aantal keer per jaar hebben we de mogelijkheid om een thema-avond of lezing te organiseren voor ouders, trainers / coaches en vrijwilligers. In deze bijeenkomsten zullen we verschillende gezondheidsthema’s aan de orde brengen. U kunt hierbij denken aan 1e hulp bij sportongevallen, sportvoeding of tapen en bandageren. De themavonden worden verzorgd door specialisten van SportMáx. Als u zelf thema suggesties heeft laat het ons (het bestuur) gerust weten!

Sportmedische diensten
Onze leden krijgen snelle sportmedische zorg. We hebben de lijnen middels deze samenwerking korter kunnen maken. U kunt nu met een blessure snel terecht bij SportMáx. U komt dan terecht voor een blessureconsult bij de sportartsen / medische specialisten van het Máxima Medisch Centrum. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts. SportMáx verzorgt ook sportkeuringen voor elftallen en 2 maal per jaar worden er inspanningstesten gehouden op de club bij het 1e elftal. De vergoedingen van uw zorgverzekeraar voor sportgeneeskunde kunt u vinden op www.sportzorg.nl onder het kopje sportzorg.
 
Onze sportmedische achterban SportMáx draagt bij aan onze ambitie en professionalisering en bovenal dragen we zorg voor onze leden!
 
Locatie Veldhoven
De Run 4600
5500 MB Veldhoven
 
Locatie Eindhoven
Vijfkamplaan 8b
5624 EB Eindhoven
 
Telefoonnummer: (040) 888 60 40Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!