Predikbroedersweg 3
4003AL
TIEL
tel. 0344-618577

Nadat in de eerste ronde te zijn vrijgeloot, vormt nu Tweede Divisionist TEC in Tiel het eerste obstakel in de KNVB bekercompetitie. In de startopstelling is er ten aanzien van afgelopen zaterdag één wijziging: voor de licht geblesseerde Bassou Boulghalgh speelt nu Noël van Gerven.

Het wordt een echt bekerduel van twee aan elkaar gewaagde ploegen. UNA  zet het goede (positie)spelvoort van de laatste weken. De fysiek sterke Tweede Divisionist TEC is gevaarlijk in de omschakeling. Diverse kansen aan beide kanten, blijken niet aan de aanvallers besteed. De rust gaat daarom in met 0-0. Daarna wordt het duel nog intenser. UNA lijkt goeie papieren te hebben als Brian Boogers na een vloeiende combinatie Juul Respen alleen voor de keeper zet. De verder weer goed spelende aanvaller maakt deze prachtkans echter niet af. En dan gaat het,met slechts vijf minuten te gaan op de klok, mis. Eerst grijpt uitblinker Tom Scheepers nog op het allerlaatste moment in na een uitbraak van de thuisploeg, maar vlak daarop schiet Adham el Idrisina een voorzet van de linkerkant de bal voorbij Petar Stoskovic. Het is in feite de laatste noemenswaardige actie: UNA ligt er uit.