Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Het stormachtige begin van de bezoekers uit Den Haag wordt in de 20e minuut plots onderbroken door het doelpunt van Max van den Akker.
De vandaag linkerspits is in het centrum doorgestoten na een pass van Juul Respen en hij rondt prima af: 1-0.

Het is in feite de wedstrijd op zijn kop, want de Hagenezen zijn tot dan volkomen de baas op Sportpark Zeelst. Nog geen kwartier later is het weer gelijk, als Joeri Sijbers bij een corner de bal in eigen doel kopt (1-1). Daarna blijven de mannen uit Den Haag de wedstrijd beheersen.

Niek van Boekel staat voor het eerst weer in de basis na viermaandenlange afwezigheid door een blessure. Als aanvoerder neemt hij vanuit het middenveld veelvuldig het voortouw, maar dat blijkt vandaag tegen dit uitstekende Quick niet toereikend om zijn ploeg overeind te houden. Het duurt dan nog tot de 56e minuut alvorens de bezoekers hun overwicht ook uitdrukken in de stand.
Dan benut Frank van der Heiden in het centrum de ruimte voor de 1-2. Na een goed uur krijgt UNA langzaam maar zeker meer grip, mede door enkele wissels. Daarvan is vooral het spel van Abdiaziz Eenow Dahir een genot voor het oog. Ondanks veel druk en een bomvol Haags strafschopgebied in de laatste 10 minuten, komt er geen wijziging meer in de stand.