Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Weer schamel puntje UNA

DEM (zon)

1 - 1

UNA 1 (zon)

Competitie

3e divisie Zondag

Datum

25 september 2022 14:00

Scheidsrechter

B.H. Huizinga

Accommodatie

Sportpark DEM
Beneluxlaan 1
1946WG
BEVERWIJK
tel. 0251-230038

Na een zeer zwak begin van de competitie flakkerde UNA op met een 4-0 zege op Blauw Geel en 2-0 winst tegen Unitas. Een zwaluw brengt echter geen zomer en twee ook niet. Het wordt echter steeds duidelijker dat de geelzwarten in defensief opzicht de zaken goed voor mekaar hebben, maar het maken van doelpunten een groot probleem is. Zo ook in het duel tegen DEM in Beverwijk.

 

Vlak voor aanvang kwam de mededeling dat Brian Boogersdoor een opspelende hamstringblessure niet kon spelen. Een van de spelers in de selectie van Harrie Gommans die in staat is om te scoren bleef daarom aan de kant. Ook Sten Sendersdie bewezen heeft dat hij in aanvallend opzicht veel in zijn mars heeft verkeert in een dipje.

De eerste helft op Sportpark Adrichem was het aankijken nauwelijks waard. UNA kreeg drie kansjes: Max v.d. Akker schoot via doelman Verswijveren de bal tot corner; LouisbenJagt, mikte met een hard schot van afstand net naast en Mitchel van Rosmalen werd binnen de zestien onderuit gehaald, doch scheidsrechter Huizinga vond het geen penalty.

DEM kreeg één kans en die was meteen raak. Vlak voor rust kopte Nigel Daniёls uit een hoekschop raak:1-0.

Na de pauze ging het aanvankelijk niet beter met de Zeelstenaren. Harrie Gommans wisselde Mitchel van Rosmalen en Max v.d. Akker voor Noёl van Gerven en Niek van Boekel. Daarmee werd het spel van UNA niet echt beter. Doelman Petar Stoskovic kreeg het drukker en dankzij hem kon DEM de score niet opvoeren.

Pas in de 74e minuut kon de 1-1 op het bord komen toen verdediger Yoeri Sijbers scoorde.

Langs de lijn liep Dahir al een tijdje warm om in te vallen en dat gebeurde pas na 76 minuten. Te kort om zijn kunsten te vertonen.

Zelfs twee zwaluwen maken geen zomer.

 

Opstelling UNA:

Stoskovic, Scheepers, Sijbers, Jagt, Bassou, v. Rosmalen (53. V. Gerven), Respen ( 76. Dahir), Horsten, Senders, Bastiaans, v.d. Akker (N. v. Boekel).

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!