Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UNA NOG NIET OP STOOM

UNA 1 (zon)

1 - 1

OJC ROSMALEN (zon)

Competitie

3e divisie Zondag

Datum

21 augustus 2022 14:30

Scheidsrechter

M.J. Kok

Accommodatie

Sportpark Zeelst
Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Het seizoen in de Derde Divisie is weer van start gegaan. De eerste competitiewedstrijd betekende een thuisduel tegen het gepromoveerde OJC Rosmalen. Het duel stond meer in het teken van weerzien van oude bekenden dan in het bewonderen van fraai voetbal. Bij OJC zagen we Lex van Dijk optreden, die eerder het geelzwart om zijn lijf had en bij UNA stond Petar Stoskovic weer onder de lat, alsof hij niet weg was geweest.

 

Op het eind van de rit versterkte UNA zich met Aaron Bastiaans (VVV) en Mitchel van Rosmalen (FC. Eindhoven) en kleinzoon van “schieten Willie” van der Kuilen. Beiden namen plaats op de bank; een plaats vanwaar nog nooit iemand gescoord heeft. Ook Sten Senders zat op die bank en kan op het veld node gemist worden.

De elf die wel in de basis stonden konden het doel van keeper Wouter van der Plas moeilijk vinden. Na een kwartier lukte het wonderwel. Zowat vanaf de zijlijn waagde Bassou een schot richting de zestien en de bal plofte via de paal in het OJC doel: 1-0.

Met deze stand werd de rust bereikt, maar daarna werd het niet veel beter met de ploeg van Harrie Gommans. Gelegenheidsspits Niek van Boekel kreeg twee fraaie kansen en daar bleef het bij.

In de 62e minuut greep de UNA coach in. Aaron Bastiaans, Mitchel van Rosmalen en Sten Senders kwamen in de ploeg. Dit resulteerde in een felle opleving voor de geelzwarten. Bastiaans schoot in die periode net naast. Om onbegrijpelijke reden zakte UNA daarna in en OJC werd steeds brutaler. Een kwartier voor tijd zorgde Dennis Knuiman voor de 1-1.

Ondanks de energiecrisis is het toch raadzaam om de ketel verder op temperatuur te brengen.

 

Opstelling UNA:

Stoskovic, Scheepers, Sijbers, v. Gerven, Bassou (62. V. Rosmalen), Horsten, Jagt, Respen (85.Coppen), v.d. Akker (62.Senders), Boogers, Niek v. Boekel (62. Bastiaans) .

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!