Rusheuvelstraat 59
5346JH
OSS
tel. 0412-625171

Na negen competitiewedstrijden wordt het steeds duidelijker dat UNA te kampen heeft met een groot probleem: het maken van doelpunten. In verdedigend opzicht valt er niet veel te klagen en aanvallend eigenlijk ook niet. Niet, totdat het zestienmetergebied in zicht komt. Dan houdt het op voor de Zeelstenaren.

Ook op Sportpark De Rosheuvel in Oss was UNA heer en meester. Tot aan minuut dertien kwam O.S.S.’20 nauwelijks op de helft van UNA. Een listige kopbal van Brian Boogerseindigde via doelman Joep Hoefnagels in corner en een schot van Juul Respen had ook een beter lot verdiend.

O.S.S.’20 kwam sporadisch op de helft van UNA en toen dat in de dertiende minuut gebeurde was het ook meteen raak. ὄztoprak waagde een schot en het stond zomaar 1-0.

Na rust veranderde niet veel in de verhoudingen van voor de pauze. UNA bleef pompen maar zonder resultaat.

Als het dan niet lukte via combinaties, dan moest het maar met een vrije trap. In de 56e minuut schoot Sten Senders de 1-1 achter Hoefnagels.

Daarna ging het kat en muis spelletje vrolijk verder, maar de UNA-kat speelde alleen maar met de Osse muis zonder een genadeklap toe te dienen.

Weer een gelijkspel voor UNA. Dat schiet niet op!