Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Al na twee minuten gaat Yoeri Sijbers lelijk in de fout door de bal in het strafschopgebied bij de tegenstander in de voeten te spelen. ADO’s Milan Zonneveld profiteert optimaal en zo staat UNA bliksemsnel met 1-0 achter in Heemskerk. Nog geen vier minuten later komt al UNA’s knappe reactie. Thomas Horsten lanceert vanaf rechts met een prachtige dieptepass linker spits Max van den Akker en diens voorzet is zo mogelijk nog beter, zodat Brian Boogers de bal slechts binnen hoeft te tikken. Zo staat UNA in no time weer gelijk: 1-1.

Daarna gaat de strijd gelijk op met kansen aan beide kanten. Zo krijgt Niek van Boekel Iets buiten het strafschopgebied krijgt de mogelijkheid om uit te halen en de bal gaat maar centimeters voorbij de kruising. ADO ’20 is in de 22e minuut daarentegen wel weer succesvol via Ted Amson: 2-1 en dat wordt ook de ruststand.

In de tweede helft krijgt UNA het een stuk moeilijker en wordt steeds duidelijker waarom ADO ’20 een ongenaakbare koploper in de Derde Divisie is. Uiteindelijk blijft het bij de 3-1 die Ruben Doesburg in de 66ste minuut achter Petar Stoskovic schiet.

Samengevat: UNA speelt een prima eerste helft tegen de ploeg die nu na 17 wedstrijden nog altijd ongeslagen is (waarbij 16 zeges) en UNA lijdt zijn tweede seizoensnederlaag.