Rusheuvelstraat 59
5346JH
OSS
tel. 0412-625171

Nog steeds kan UNA constateren dat de ploeg dit jaar nog ongeslagen is. Niet slecht zou je zeggen, maar gelijke spelen tegen Gemert, Dongen en Hoogland leverden nauwelijks punten op. Ook afgelopen zondag bij O.S.S.’20 kwam de ploeg van Harrie Gommans niet verder dan 1-1 en daarmee kwamen de geelzwarten nog goed weg.

Voor de neutrale toeschouwer op Sportpark De Rusheuvel in Oss zou het duel tussen O.S.S.’20 en UNA best wel eens interessant kunnen zijn. Maar die fanatieke aanhangers van Oss en Zeelst dachten daar anders over.

Ook afgelopen zondag begon UNA te gemakzuchtig aan de wedstrijd. De ploeg van Bertran Kreekels bracht het doel van Kai Huybers meermalen in gevaar. Vooral Tim Waterink, Bart Spierings en Joep van der Velden ontpopten zich als ware plaaggeesten.
In aanvallend opzicht stelde UNA daar niet veel tegenover. De voorsprong van de thuisploeg hing al lang in de lucht en die kwam er ook vlak voor de rust. Bob Zonnenberg nam een van de vele hoekschoppen voor O.S.S. en zonder dat iemand de bal nog beroerde ging de knikker, gedragen door de wind, in het UNA-doel.

Na de pauze zouden de geelzwarten uit een ander vat moeten tappen. Aanvankelijk was dat vaatje nog niet aangesloten, maar in de 57e minuut deed doelpuntenmaker Serhat Koç wat hij goed kan: 1-1.

Even leek het erop dat UNA nu echt gas zou gaan geven. Een vrije trap van Sten Senders werd door doelman Rick van der Leest met moeite uit zijn kooi gewerkt.

Naarmate de wedstrijd op zijn eind liep was nog alles mogelijk. Tony de Groot had O.S.S. op 2-1 kunnen brengen en aan de andere kant was Brian Boogers dicht bij een treffer. Maar ja, polleke hè Brian.

Achteraf gezien mag UNA tevreden zijn met weer een gelijkspel.