Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Het kan met het team van trainer Harrie Gommans deze competitie alle kanten uit. Fraaie wedstrijden en ondermaatse duels hebben tot nu toe de revue gepasseerd. Ondanks dat blijft UNA deel uit maken van de kopgroep in de Derde Divisie.

Afgelopen zondag moest UNA het thuis opnemen tegen Quick uit Den Haag. UNA op plaats vijf met negen punten tegen de Hagenezen op stek negen met twee punten minder. Het duel op Sportpark Zeelst kwam in de eerste helft nooit echt op gang. Eigenlijk was het een saaie vertoning. Pas in de 28e minuut ontstond er enige opwinding toen Yanick Derix een overtreding beging binnen de beruchte lijnen. Marc Boshoff mocht namens Quick de penalty nemen, maar de paal redde UNA van een achterstand. Vier minuten later kwamen de geelzwarten echter wel op voorsprong na het doelpunt van Brian Boogers.

Na de pauze werd het meer een wedstrijd. UNA zocht vaker de aanval en Quick werd voorzichtiger. Rob van Boekel kogelde naast en een vrije trap van Sten Senders eindigde op de vuist van doelman Jari Puister. In de 57e minuut sloeg UNA voor de tweede maal toe. Een vrije trap van Serhat Koç kwam gevaarlijk voor de Haagse kooi. Keeper Puister greep niet echt in en daar wist de geslepen Brian Boogers wel raad mee: 2-0.

Daarna moest er nog er nog ruim een half uur gespeeld worden. De voorsprong van UNA gaf een goed gevoel, maar de blauwwitten van trainer Van der Zwaan gaven het niet op. In de 78e minuut kwamen de gasten op 2-1 via een treffer van Rick Burgering. Al met al een rommelig duel met in de hoofdrollen UNA, Quick en scheidsrechter Dogterom uit , ja,ja, Den Haag.