Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UNA FAALT OP ALLE FRONTEN

Hercules (zon)

4 - 1

UNA 1 (zon)

Competitie

3e divisie B

Datum

19 september 2021 14:00

Scheidsrechter

D.H. de Vries

Accommodatie

Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Op voorhand was bekend dat UNA op Sportpark Voordorp een sterke tegenstander zou treffen. Hercules was nooit een club waartegen de geelzwarten lekker konden ballen. Dat ligt voor een groot gedeelte aan de gedrevenheid die de Utrechters in hun spel hebben en het ontbreken daarvan bij de Zeelstenaren. UNA legde de ploeg van trainer René van der Kooij geen moment het vuur aan de schenen, waardoor het afgelopen zondag helemaal fout ging voor het team van Harrie Gommans.

Vaak is het zo dat UNA traag op gang komt. In de eerste twintig minuten was het dan ook voorzichtig aftasten tussen geelzwart en blauwwit. UNA ging
echter steeds chaotischer spelen en kreeg daardoor in de 21e minuut de deksel op de neus. Tyrone Fonville kon kinderlijk eenvoudig voor de 1-0 aantekenen. Harrie Gommans zag dat de verdediging versterkt moest worden en Yoeri Sijbers kwam in de ploeg. Ook in aanvallend opzicht konden de geelzwarten totaal geen potten breken en mochten van geluk spreken dat Vermeulen nog voor rust de marge niet verdubbelde.

Na de pauze had UNA even een opleving, maar die was over toen Lars Vermeulen deed wat hij al voor rust had kunnen doen: 2-0. Even veerden de gelen op en Yoeri Sijbers de 2-1 achter doelman Fons Mulder kopte. UNA bleef echter doorgaan met besluiteloos voetbal en daar wisten de Utrechters wel raad mee. In de slotfase tilden Fonville en Tel de terechte winst voor Hercules nog naar 4-1.

Hopelijk vervalt het team van Harrie Gommans niet in de oude kwaal; die van wisselvalligheid. De ene keer winnen met 4-1 en de andere keer met dezelfde cijfers de boot in gaan.

Opstelling UNA:
Derix, Scheepers, Bergraaf (68. Tielemans), Horsten, Bassou, Franssen (73. Puts), R. van Boekel (68. Van Gerven), Senders, Boogers, Koç en Willems (37. Sijbers).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!