Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UNA DOET ZICHZELF TEKORT

OJC ROSMALEN (zon)

2 - 2

UNA 1 (zon)

22'
Idi Camara (kopbal)
... (schot)
24'
41'
... (schot)
42'

Competitie

Mannen, 1, 3e divisie B

Datum

27 augustus 2017 14:00

Scheidsrechter

Cairo, L.P.S.

Accommodatie

Onbekend

De uitschakeling voor de beker tegen Staphorst kwam hard aan in het UNA kamp. Afgelopen zondag stond de eerste ronde in de Derde Divisie op het programma bij OJC in Rosmalen. De napijn van het bekertreffen leek voor UNA geleden te zijn, want met name in de eerste helft legden de geelzwarten de roodzwarten het vuur aan de schenen. Toch wist UNA de partij niet in haar voordeel te beslissen. Oorzaak: te slordig in het benutten van kansen en het gemakkelijk weggeven van doelpunten aan de tegenpartij.

De ploeg van Jeroen van Bezouwen versterkte zich dit seizoen o.a. met de komst van Idi Camara; een spits afkomstig van SMU Mustangs in de Verenigde Staten. De lange Camara is een prima aanspeelpunt in de aanval, Engelstalig maar dat is ook in Zeelst geen probleem. Hij was het dan ook die al vroeg in de wedstrijd UNA op voorsprong bracht: 0-1. Lang genoten de Zeelstenaren niet , want Melvin van Gestel profiteerde al snel van de gatenkaas: 1-1.

Nadat Mart v.d. Gevel net naast had gemikt, bracht hij de geelzwarten toch weer aan de leiding: 1-2. Weer was de voorsprong van korte duur, want Stijn Rambach kon vrij uithalen: 2-2.

In het tweede bedrijf was UNA minder nadrukkelijk aanwezig en OJC Rosmalen was ook niet bij machte om een echte bedreiging te gaan vormen.

Een vrije trap van Jeroen Stottelaar eindigde in hoekschop nadat de bal van richting werd veranderd. Ook een fraaie kopbal van Mart v.d. Gevel werd door doelman Bart Tinus tot hoekschop verwerkt.

Scheidsrechter Cairo vond het niet nodig om kaarten te trekken. Als er al eens een opstootje ontstond, loste hij dat simpel op met een korte toespraak en iedereen wist waar hij aan toe was. Zo kan het ook en dat siert de leidsman.

UNA begint met een gelijkspel, maar eigenlijk had er meer ingezeten.

Opstelling UNA:

Stoskovic, v. Weert, Tieben, Sijbers, Scheerlinck, Stottelaar (80. Sebregts), N. v. Boekel, Boogers, Tielemans (82. R. v. Boekel), v.d. Gevel, Camara.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!