Coronabeleid - UNA

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronabeleid

Update: vrijdag 25 februari 2022:

Met ingang van vandaag zijn alle voor UNA (wedstrijd- en trainingsgerelateerd) en sportkantines geldende maatregelen opgeheven.  De algemene regels blijven uiteraard gehandhaafd: handen wassen, testen bij klachten, enzovoorts.

Update: woensdag 16 februari 2022:

Ons sportpark, de kantine en de kleedkamers zijn vanaf nu weer vrij toegankelijk. Er geldt geen 1,5 meter afstand regel en geen mondkapjes plicht meer. Alleen voor toegang tot onze kantine en het sponsorhome geldtin ieder geval tot vrijdag 25 februari a.s.de CTB-controle. Deze controle zullen wij dan ook de komende dagen nog blijven uitvoeren.

De coronapandemie is nog niet helemaal voorbij! Wij adviseren iedereen dan ook de algemene basisregels te blijven volgen.

Onze insteek is en blijft om ervoor te zorgen dat u en uw (klein)kinderen op een verantwoorde manier kunnen blijven voetballen. Alvast dank voor ieders medewerking!


---
Met ingang van woensdag 27 januari 2022 gelden op ons Sportpark de volgende regels:

  • Er mag weer getraind worden, zonder beperkingen qua groepsgrootte of tijdsvakken.
  • Competities worden weer opgestart. Houd de website in de gaten voor de nieuwe programma’s voor de komende weken. De KNVB zal daar zo snel mogelijk uitsluitsel over geven.
  • De kleedlokalen zijn open en er mag ook weer worden gedoucht. In de kleedaccommodatie (inclusief de gangen naar de lokalen toe) wordt 1,5-meter afstand bewaard. Voor iedereen van 13 jaar of ouder: wie zich in de kleedaccommodatie bevindt (ook in de gangen naar de lokalen toe) moet een mondkapje dragen. We vragen trainers en leiders om de jeugd daarin te begeleiden en daarop toe te zien.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar of ouder geldt dat voor toegang tot de kleedaccommodatie je een Corona Toegangs Bewijs (CTB) in de vorm van de corona-app moet tonen. Daar wordt op gecontroleerd.
  • Publiek is weer welkom bij de trainen en wedstrijden, maar wel geldt te allen tijde de 1,5-meter-regel. 
  • De kantine is vanaf zaterdag 29 januari weer open. Net als in de rest van de horeca geldt een (uiterlijke) sluitingstijd van 22.00 uur. Voor het afhalen van consumpties geldt de 1,5 meter regel en is het dragen van een mondkapje verplicht. Binnen zijn daarnaast een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. In dit gedeelte van de kantine moet 1,5 meter afstand worden bewaard en moeten bezoekers van 18 jaar en ouder hun Corona Toegangs Bewijs tonen.
  • De coronapandemie is nog niet voorbij! Hanteer de algemene basisregels: was vaak en goed je handen, nies en hoest in je elleboog, geef elkaar geen hand, houd waar mogelijk 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest, ook als je al gevaccineerd bent.

Wij willen met deze richtlijnen er alles aan doen de ons nu gegunde ruimte om weer lekker te kunnen voetballen en elkaar te ontmoeten niet weer te moeten teruggeven.

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat u en uw (klein)kinderen op een verantwoorde manier kunnen blijven voetballen. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!