Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Autobedrijf Van den Udenhout

Een passende auto voor iedere situatie
Autobedrijf Van den Udenhout houdt u mobiel, ook in bijzondere tijden

Wie had onlangs kunnen denken dat in een tijdsbestek van enkele weken de wereld zo zou kunnen veranderen? Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. Autobedrijf Van den Udenhout leeft mee met alle getroffenen.

Samen moeten we in beweging blijven. De maatschappij draaiende houden. En helpen waar dat kán. Want alleen samen staan we sterk! Daarom heeft Autobedrijf Van den Udenhout onlangs een aantal auto's aangeboden ter ondersteuning van onze zorghelden. En kunnen de artsen die het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch tijdelijk bijstaan, elke dag rekenen op vervoer dankzij de 2 negenpersoonsbussen van het autobedrijf. En ook de zorgmedewerkers van Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven - die dagelijks moeten schipperen tussen 4 verpleeghuizen, 2 revalidatiecentra, 5 Residenties en 19 WoonincPlusVitalis appartementencomplexen - blijven met twee SUV's van het autobedrijf mobiel.

In bijzondere tijden als deze staat Autobedrijf Van den Udenhout klaar voor alle vrijwilligers die extra inzet tonen en voor iedereen die anderen voorziet van zorg en/of levensmiddelen. Maar ook voor iedereen die het openbaar vervoer liever wil mijden. En daarom huurt u er nu een auto voor de helft van het geld. Zo blijft u mobiel vanaf € 21,50 per dag

ahrefblokje.gif  https://www.udenhoutautoverhuur.nl/acties/een-passende-auto-voor-iedere-situatie/

 

banner_responsive_1200x628_rent2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!