Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

House of Bedding

House of Bedding, onderdeel van Waterslaper, maar dan voor ergonomisch ve­­rantwoorde bedden is ondanks de crisis elke dag geopend van 10.00-18.00 uur. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd, maar er is een begrenzing van het aantal bezoekers tot 4 personen tegelijkertijd. U bent van harte welkom, zowel voor waterbedden als conventioneel slaapcomfort. Tot 25 mei loopt er een actie samen met Swissflex waarbij u een prachtig IWC horloge kunt winnen.

Heeft u nu wat meer tijd dan anders, denk dan eens na over goed slapen en wat het u waard is om ’s morgens uitgerust aan de dag te kunnen beginnen, ook straks ná de crisis.

House of Bedding en Waterslaper helpen u graag met een goed advies. Bart van de Rijt is TÜV-gecertificeerd kwaliteitsadviseur slapen. Hij kan daarnaast bogen op bijna 33 jaar ervaring, met als specialisme waterbedden.  Wilt u zich vooraf al informeren duik dan eens in de zeer informatieve site die hij heeft opgezet ergonomisch-slapen.nl, daar worden alvast richtlijnen gegeven hoe tot een overwogen aanschaf van nieuw slaapcomfort over te gaan.  Waterslaper-House of Bedding is te vinden op Heuvelstraat 5 in Zeelst.

Van 06 april 2020 tot 25 mei 2020 kun je deelnemen aan deze winactie waarbij je bij aankoop van een bed per geïnvesteerde €1.000,- euro een kans maakt op een exclusief Zwitsers IWC horloge ter waarde van maar liefst €5.650,- euro.

De winnaar of winnares wordt op 11 juni bekend gemaakt via de Social Media kanalen en per e-mail.

https://www.houseofbedding.nl/informatie/184/win-actie-iwc-horloge.html

Klik hier voor de voorwaarden.

swisssense.jpg


Het Zwitserse merk Swissflex bezorgt haar gebruikers al ruim 60 jaar ontspannen nachten. Het merk staat voor producten van de hoogste kwaliteit in combinatie met de nieuwste technische expertise. Kenmerkend voor de bedsystemen van Swissflex is dat elke houding resulteert in een perfecte ontspanning van uw spieren, waardoor het merk de perfecte ligging kan resulteren. De collectie van Swissflex bestaat tegenwoordig uit diverse innovatieve matrassen, lattenbodems, slaapsystemen en kussens welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten. De bedsystemen van Swissflex kunnen worden uitgevoerd met een manueel verstelbare bodem, maar optioneel kunt u uw bedsysteem ook uit laten voeren met een elektrisch verstelbare bodem voor extra comfort, ook met meerdere motoren.

Voor meer informatie klikt u hier door naar de website van House of Bedding.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!