Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Vrijdag 4 november is er een Veiling voor genodigden in Café-zaal Sint-Joris (heb je nog interesse laat het even weten aan het veilingteam veiling@vvuna.nl)

 

Zaterdag 5 november is er weer een geweldige UNA Veiling.

Aanvang: 19:30 uur in de UNA kantine

Met Leo Alkemade!

Consumpties: Bier, wijn en fris € 2,00

Bij aanschaf van een koopnummer (gratis) krijg je 3 gratis consumptiebonnen

 

Meer dan 100 mooie items zie hieronder de link voor onze veiling gids:

 

https://issuu.com/veilingopjeclub/docs/veilinggids_vv_una_sitev.v. UNA organiseert op 4 en 5 november aanstaande maar liefst 2 veilingavonden t.b.v. meerdere goede doelen!
Van de opbrengst van deze avonden willen graag een Pannaveld aanleggen op ons sportpark. Maar er zijn meerdere goede doelen die we dit jaar een warm hart toedragen; Ronald McDonaldhuis in Veldhoven en ALS we er voor gaan, dan gaan we met z´n allen! In samenwerking met Spieren voor Spieren.

 

Op vrijdagavond 4 november organiseren we een Veiling Dinner Party waarvoor exclusieve kaarten worden verkocht en welke plaatsvindt bij Café-zaal Sint Joris.
En op zaterdagavond 5 november is er een vrij toegankelijke veilingavond voor alle onze leden en geïnteresseerden in onze prachtige kantine.  Deze avond is al jaren een groot succes en we doen er alles aan om dat ook dit jaar weer te evenaren. Meer informatie over beide avonden volgt binnenkort op de verschillende social media kanalen. Zet de data alvast in je agenda!


Meer informatie? Stuur dan een mail naar veiling@vvuna.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!