Ga naar de website van de KNVBKNVB

Terug naar de voorpagina van VVUna.nl
Pupil van de week: Teun Pranger - Eliëns Carwash Cup - Simpele overwinning UNA/Brinvast - Programma voor week 17 - Nationale Sportweek: 19 t/m 26 april - Stef van den Berg geslaagd voor BOS-opleiding - Met korting naar de Schalm: De Grote WK Show - Zaterdag 17 mei: GVAT-toernooi - Voetbalmasterz.nl: De weg naar het spelregelbewijs - Update 23 april selectie komend seizoen: twee spelers van (Jong) FC Den Bosch
Scheidsrechter Maarten de Bruijn maakt overstap naar KNVB
      16 oktober 2013

UNA/Brinvast-scheidsrechter Maarten de Bruijn debuteert op zondag 20 oktober 2013 voor de KNVB met de wedstrijd Beerse Boys 5-Oirschot Vooruit 2. Daarmee zet hij een volgende stap in zijn scheidsrechtersloopbaan.

Zo’n 6 jaar geleden volgde Maarten de opleiding Pupillenscheidsrechter en floot hij zijn eerste E- en F-wedstrijden op ons sportpark in Zeelst. Al snel werd duidelijk dat we met Maarten een talent in huis hadden en het was dan ook geen verrassing dat hij op 16-jarige leeftijd de Basis Opleiding Scheidsrechter ging volgen en actief werd bij C- en D-wedstrijden. Omdat de ambitie van Maarten meer lag bij het fluiten van wedstrijden stopte hij na het seizoen 2011-2012 met voetballen zodat hij ook bij A- en B-wedstrijden kon worden aangesteld. Inmiddels heeft hij ook de nodige ervaring bij de UNA-seniorenteams opgedaan. En nu kunnen we met trots melden dat Maarten de overstap naar de KNVB maakt. Hij is na Eric Warners de tweede UNA/Brinvast-arbiter die voor de KNVB actief wordt.

Gelukkig raken we Maarten niet helemaal kwijt want hij blijft ook actief als scheidsrechter voor de UNA-jeugd.

 
Wij wensen Maarten veel succes bij de KNVB.
Dick Bijkerk Scheidsrechterscoördinator UNA/Brinvast

 

Centrum voor Mondzorg "de polders"Gemo Garagebedrijf
Sponsoren VV UNA